2102476871 Αχαρνές, Αττικής athensbuildingservice@yahoo.gr
hero image

 

 
Πυρασφάλεια - Πυρόσβεση
abs - Athens Building Service | Αχαρνές Αττική
 

Η πυρασφάλεια αποτελεί ένα πολύ βασικό τομέα για κάθε είδος κτιρίου, κατοικία, κοινόχρηστοι χώροι, επιχειρήσεις, εστίαση, ξενοδοχειακές μονάδες κτλ. Η εταιρεία abs - Athens Building Service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης ανάλογων συστημάτων.

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση και εφαρμογή μελέτης πυρασφάλειας, την εγκατάσταση πυροσβεστικού δικτύου και τη συντήρησή του. Παράλληλα ασχολούμαστε με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης, συστημάτων ολικής κατάκλισης, συστημάτων τοπικής εφαρμογής χώρων εστίασης, φωτιστικών ασφαλείας, πυρίμαχων θυρών, την εγκατάσταση προϊόντων παθητικής πυροπροστασίας καθώς και τη συντήρηση ή/και αναγόμωση του φορητού πυροσβεστικού σας εξοπλισμού.
Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα εκπαίδευσης του εκάστοτε πελάτη ή του προσωπικού της επιχείρησης για την ορθή χρήση των συστημάτων και των προϊόντων πυρασφάλειας - πυρανίχνευσης.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας δώσει τη λύση με εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε ζήτημά σας.