2102476871 Αχαρνές, Αττικής athensbuildingservice@yahoo.gr
hero image

 

 
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων
abs - Athens Building Service | Αχαρνές Αττική
 

ΣΗΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ | ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ, ΒΕΡΑΝΤΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ | ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ | ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Η εταιρεία
abs - Athens Building Service δραστηριοποιείται στην κατασκευή και συντήρηση κήπων διαθέτοντας άριστη γνώση και κατάλληλο εξοπλισμό. Στο κομμάτι της μελέτης και της κατασκευής η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει ολοκληρωμένα έργα πρασίνου και διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων με συστήματα άρδευσης, φύτευση και λοιπές τεχνικές εργασίες.

Το πρόγραμμα συντήρησης  περιλαμβάνει κάθε εργασία που απαιτείται για την σωστή λειτουργία του κήπου και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, αναλυτικά: 


Κούρεμα και καλλωπιστική διαμόρφωση φυτών μπορντούρας
Κλάδεμα φυτών και δένδρων
Σκαλίσματα
Φυτεύσεις (φυτών, εποχιακών)
Λιπάνσεις
Ραντίσματα (τόσο προληπτικά όσο και άμεσα για την καταπολέμηση των ασθενειών)
Καθαριότητα του κήπου και του περιβάλλοντος χώρου 
Έλεγχος αρδευτικού δικτύου και επιδιόρθωση βλαβών
Κάθε εργασία στον χώρο γίνεται παρουσία γεωπόνου

 
Ο κήπος σας, αποτελείται από ένα σύνολο φυτικών οργανισμών με ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, τόσο στον τομέα ισόρροπης θρέψης, όσο και στον τομέα της έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής φυτοπροστασίας τους. 

Για τους λόγους αυτούς είναι αναγκαία η συντήρηση και η φροντίδα του κήπου σας, ώστε να είναι πάντα όμορφος, καθαρός, απαλλαγμένος από εχθρούς και ασθένειες που αλλοιώνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.
Η
abs σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στο χαμηλότερο κόστος με υπεύθυνη εργασία, και προσωπικό επιστημονικά καταρτισμένο. 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, να συζητήσουμε τις όποιες παρατηρήσεις σας και να διαμορφώσουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση με τα καλύτερα αποτελέσματα.   

 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας δώσει τη λύση με εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε ζήτημά σας.